rowinpt_logo_re
Personal training

Tip voor een goede Personal trainer in Arnhem

Ik wilde graag met behulp van een personal trainer een aantal kilo afvallen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar Personal trainer Arnhem om een goede personal trainer bij mij in de buurt te vinden die mij zou kunnen helpen met afvallen. 

Rowin

Zeer veel personal trainers in de buurt van Arnhem 

Toen ik op het internet op zoek ging naar Personal trainer Arnhem kreeg ik erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende personal trainers. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Rowin PT mij het meeste aan. De website is namelijk erg goed en zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De informatie sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

Zeer veel resultaat in een korte tijd

Tijdens het kennismakingsgesprek heb ik kennis gemaakt met mijn personal trainer. Na het gesprek besloot ik om bij Rowin PT te beginnen met sporten. Na een aantal weken was ik al een aantal kilo kwijt geraakt door de trainingen. Daarom ben ik zeer tevreden over Rowin PT.