Logo pit fitness
Personal training

Bent u op zoek naar een goede personal trainer Waalwijk?

Bent u op zoek naar een goede personal trainer Waalwijk? Dan bent u bij Personal Intensive Training op het juiste adres. U krijgt hier te maken met personeel dat erg vriendelijk, erg vakkundig te werk gaat. Het personeel heeft vele jaren ervaring en werkt erg gemotiveerd om u te helpen met het behalen van uw doelen. Het personeel heeft aandacht voor u en doet echt hun best om u te helpen met het behalen van uw doelen. De personal trainers hebben veel verstand van voeding, oefeningen, het menselijk lichaam en over blessures. Zo kunt u voor alles wat sport gerelateerd is bij onze personal trainers terecht. 

personal trainer

Mijn ervaring met dit bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel erg positief. Ik ben voor 4 maanden terug begonnen met sporten en al 10 kilo afgevallen. Het personeel is heel erg vriendelijk en geeft mij goede uitleg over hoe ik de oefeningen uit moet voeren. Ik ben het personeel ook heel erg dankbaar voor de hulp die ik gekregen heb waardoor ik nu 10 kilo afgevallen ben. Ik raad dit bedrijf zeker aan bij andere mensen die een personal trainer waalwijk zoeken.